İsa Karademir vurgun parasıyla Tuğba Özerk’e ev ve araba mı aldı?

Anadolu Farm’ın Kurucusu İsa Karademir’in cezaevine girmeden önce popçu Tuğba Özerk ile aşk yaşadığı iddia edildi.

İsa Karademir vurgun parasıyla Tuğba Özerk’e ev ve araba mı aldı?

NoktaBursa'nın haberine göre sanal oyun yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen ‘Anadolu Farm’ kurucusu İsa Karademir, cezaevinde kaldığı süre dikkate alınarak yurt dışı çıkış yasağı tedbiriyle geçtiğimiz günlerde tahliye edildi.

İsa Karademir vurgun parasıyla Tuğba Özerk’e ev ve araba mı aldı?

Kayseri’de internet üzerinden faaliyet yürüten ‘Anadolu Farm’ın kurucusu İsa Karademir ile yöneticileri ve üyeleri hakkında ‘Çiftlik Bank’ benzeri sistemle üyelerden Milyon TL'yi bulan para topladıkları iddiasıyla Mart 2018’de soruşturma başlatılmıştı, ikinci Çiftlik Bank Skandalı olarak gündeme gelen milyon vurgunda ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre; İkinci Çiftlik Bank Skandalı olarak patlak veren Anadolu Farm’ın Kurucusu İsa Karademir, pop sanatçısı Tuğba Özerk ile cezaevine girmeden önce aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra olayların patlayacağını anlayan Özerk, Karademir ile yollarını ayırdı. Kendisine aldığı iddia edilen evi ve arabayı geri isteyen İsa Karademir evi ve arabayı almadan bir süre sonra cezaevine girdi.

Özerk iddialara göre, sevgilisinin kendisine aldığı araba ile bir süre sonra kaza yaptı ve araba perte çıktı.

Ağlayanın malının gülene yar olmadığı olayda cezaevinden çıkan İsa Karademir’in eski aşkı Tuğba Özerk’e hediye ettiği iddia edilen evi ve arabayı, ayrılınca geri alıp alamayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: noktabursa.com