Işın Karaca'dan Reynmen'e "küfür" yanıtı!

Şarkısı "Ela" ile müzik listesine damga vuran sosyal medya fenomeni Reynmen, olarak tanınan Yusuf Aktaş YouTube tıklanma oranına inanmayan sanatçılara küfür etmişti.

Işın Karaca'dan Reynmen'e "küfür" yanıtı!

Işın Karaca Reynmen’in rekor kıran klibi için “Vallahi de billahi de tebrik ediyorum! Düşünsenize, dinlenmeden beğeniliyorsun, piyasa o kadar elinde! YouTube Allowing manipulation is being part of a crime! (YouTube Manipülasyona izin vermek suçun bir parçası olmaktır.)” demişti.

YouTuber Reynmen, yeni klibi Ela ile kısa sürede 33 milyon dinlenerek Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Reynmen, tıklanma oranlarına inanmayan Işın Karaca’ya isim vermeden gönderme yaptı.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Reynmen, ‘Şarkıların baya milyon izlendi ve ünlülerin iyi ve kötü tepkilerine ne demek istiyorsun?’ sorusuna  “Hepsine çok teşekkür ederim. Yorumları benim için çok değerli iyi veya kötü. Ama bazı kötü or…” diyerek sözünü yarıda kesti.

IŞIN KARACA YANIT VERDİ

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Işın Karaca, "Bu konu hakkında ilk defa konuşuyorum. Ortaya bir şeyler söyledi. Ağız kalabalığı yapıp duruyor. O ağız kalabalığı bir yere kadar... 

 

Sen birine küfür edecek kadar büyüdüysen o küfürün arkasında duracak kadar yürekli olacaksın. Ben sadece ve sadece sahneden Allah'ın verdiği sesle ve yetenekle para kazandım. 'Cahil' falan diyor. Ben okuduğum okullarla değil, insan olduğum için eğitimliyim. Ben herkesle birebir yaşıyorum bizi cahillikle suçluyor. O anneler babalar çocukları bunları izlerken onaylıyor mu? Bu adam küfür ediyor. Bu adam magazin muhabiri arkadaşımıza saldırıyor. O insanların da annesi, babası, eşi, çocukları var. Birini dövmek normal mi yahu? Benim ondan büyük oğlum var. O kalkacak böyle bir şey yapacak. Olacak iş mi?" şeklinde sert bir açıklamada bulundu.

 

Konular Reynmen