İsmail Hacıoğlu: "Kızım olunca temize çıktım"

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, baba olduktan sonra hayatında değişen detayları, “Kızım Yemin'den sonra kafamdaki keşkeler iyi kilere dönüştü” sözleriyle anlattı.

İsmail Hacıoğlu: "Kızım olunca temize çıktım"

'Kesişme: İyi Ki Varsın Eren' sinema filminde ve Mahkum dizisinde oynayan İsmail Hacıoğlu, baba olmanın anlamını ve baba olduktan sonra hissettiklerini anlattı.

Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile evliliğinden 5 yaşında Yemin adlı kızı bulunan Hacıoğlu, Re Touch Mag Dergisi'ne konuştu.

Kızıyla ilk kez baba olma duygusunu yaşayan Hacıoğlu, "Hayatımı değiştirdi. Hayatımdaki herkesi temize çıkardı. Kızım Yemin'den sonra kafamdaki keşkeler iyi kilere dönüştü" dedi.

Bu durumun oyunculuğuna da olumlu yansıdığını söyleyen Hacıoğlu, "İster istemez fazla duyarlı bir adam haline geldim. Günlük hayatınızda kafanızı çevirip gidebileceğiniz herhangi ufacık bir olayda bile kafamı çeviremez hale geldim. Empati kurmak bir noktan sonra yorar hale geldi" dedi.

İsmail Hacıoğlu, 5 yaşındaki kızı Yemin ile sosyal medya hesabından renkli paylaşımlar yapıyor.

KENDİMİ SAKLAMIYORUM

Özel hayatını gözler önünde yaşamayan Hacıoğlu, "Bilerek isteyerek yaptığım bir şey değil. Sadece kendim gibi yaşıyorum. Bu da kendimi saklıyorum şeklinde yansıyor olabilir. Özellikle göz önünde olmamalıyım diye bir düşüncem ve çabam yok" dedi.