İvana Sert 'Ateş' hattında!

İvana Sert, önceki gün eşi Sezer Dermenci’ye sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Renkli gecede İvana’nın oğlu Ateş’in cici babası Sezer Dermenci’ye tıpa tıp benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

İvana Sert 'Ateş' hattında!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre ünlü modacı Ivana Sert, 1.5 yıldır aşk yaşadığı iş insanı Sezer Dermenci ile geçtiğimiz ay Maldivler'de hayatını birleştirdi.

Sert'in oğlu Kayon Ateş'in katıldığı düğündeki nikah kareleri büyük beğeni toplamıştı.

Sezer Dermenci ile Ateş'in çok iyi anlaşmasıyla mutluluğu ikiye katlanan Ivana Sert, önceki gün eşine doğum günü kutlaması yaptı.

Lüks bir mekanda aile yemeği yiyen Ivana Sert, eşi ve oğluyla bir karesini Instagram'dan paylaşarak "İyi ki doğdun canım kocam. İyi ki varsın hayatımızda. İyi ki bizimlesin" notu düştü.

Fotoğraf karesinde en dikkat çeken detay ise Sert'in 2013 yılında boşandığı eşi Yurdal Sert'ten olan oğlu Ateş ve şimdiki eşi Sezer Dermenci'nin tıpa tıp benzerliği oldu.

İvana Sert 'Ateş' hattında!

Bu benzerliği görenler "Cici baba mı? Bir insan öz babasına bu kadar benzemiyor", "Yurdal Sert'le alakası yok ama Dermenci'nin burnundan düşmüş gibi" yorumları yapıldı.