İzmir'deki büyük yangında son durum

İzmir’in Narlıdere ilçesindeki Folkart Sitesi’nde dün 22.30 sularında yangın çıktı. Olay yerine ise çok sayıda ekip sevk edildi.

İzmir'deki büyük yangında son durum

YANGIN 7 SAATİN ARDINDAN YANGIN BÜYÜK ÖLÇÜDE KONTROL ALTINA ALINDI 

İzmir Narlıdere'de saat 22.00 sıralarında lüks sitede çıkan yangın, itfaiye, orman müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra polisin Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile yaptığı yoğun müdahalelerin sonunda büyük ölçüde kontrol altına alındı.

Ekipler yangının 7. saatinde sitede devam eden ufak çaplı yangınlar için katlara ve dairelere girerek hortumlarla müdahale ediyor.

Yangının tamamen söndüğü noktalarda ise ekipler soğutma çalışmalarına başladı.

Öte yandan, yangının ilk saatlerinde Ankara ve Aydın’dan gelen helikopterlerle havadan müdahalede bulunulmuştu.

BAKAN KOCA: "YANGINDAN 7 VATANDAŞIMIZ ETKİLENDİ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir’in Narlıdere ilçesinde lüks bir sitede çıkan yangınla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir Narlıdere'de bir sitede meydana gelen ve kontrol altına alma çalışmaları devam eden yangından 7 vatandaşımız etkilenmiştir. 6 kişi dumana maruz kalmış, bir kişinin ayağında burkulma olmuştur. Gerekli tıbbi müdahaleler yapılmıştır, her birinin durumu iyidir. Olay yerine toplam 70 sağlık görevlisi; 20 adet 112 ambulansı, 2 UMKE Timi görevlendirildi. İzmir'e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah benzer tüm olaylardan korusun" dedi.

DHA