Jada Pinkett Smith 'Oscar’da tokat' olayı taraflarının barışmasını istiyor!

2022 Oscar Ödülleri'nde oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a attığı "tokat" skandalının ardından Smith'in eşi Jada Pinkett Smith barış çağrısında bulundu.

Jada Pinkett Smith 'Oscar’da tokat' olayı taraflarının barışmasını istiyor!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 27 Mart günü gerçekleşen 94. Oscar Ödül Töreni'ne, komedyen Chris Rock'ın yaptığı bir şakaya Will Smith'in verdiği tepki damgasını vurmuştu.

Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in alopesi sebebiyle saçlarını kazıtmasını, Demi Moore'un G.I. Jane filmindeki imajına benzeten Chris Rock, “Jada, seni seviyorum, G.I. Jane 2 filmini görmek için sabırsızlanıyorum” demişti.

Bu şakaya salondakiler ve eşi Will Smith gülerken Jada Pinkett Smith gözlerini devirmişti.


Eşinin şakadan hoşlanmadığını gören Will Smith de sahneye çıkarak Chris Rock'ı tokatlamıştı.


Sonrasında yerine oturduğunda da Rock'ı “Eşinin adını ağzına almaması” yönünde uyarmıştı.

Jada Pinkett Smith, kocası Will Smith ve Chris Rock’ın “konuşmasını ve uzlaşmasını” istediğini belirtti.

Red Table Talk programında, alopesi hakkında konuşan 50 yaşındaki Pinkett Smith, rahatsızlığının Oscar gecesinde yaşananlar göz önünde bulundurulduğunda oldukça önemli olduğunu söyledi.

Aktris, “Binlerce kişi hikayeleriyle bana ulaştı. Bu anı, alopesi ailemize bu duruma sahip olmanın nasıl bir şey olduğu hakkında konuşma ve insanları alopesinin gerçekte ne olduğu hakkında bilgilendirme fırsatı vermek için kullanıyorum.” ifadelerini kullandı.