Juventus İstanbul'da zar zor otel bulabildi!..

Önceki gün yoğun kar nedeniyle maç son anda ertelenince Juventus, İstanbul’da zar zor otel bulabildi.

Juventus İstanbul'da zar zor otel bulabildi!..

Galatasaray ile Juventus’un Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında turu atlayan taraf Cimbom olurken, İtalyan takıma ‘otel turu atmak’ düştü. Önceki gün yoğun kar nedeniyle maç son anda ertelenince Juventus, İstanbul’da zar zor otel bulabildi.

Şampiyonlar Ligi karşılaşması için İstanbul'a gelen Juventus önce kara, ardından yüksek sezona, son olarak da Galatasaray’a çarptı. Önceki geceki kar yağışı nedeniyle ertelenen Türk Telekom Arena’daki karşılaşma dün yapılırken Juventus, 1-0'lık mağlubiyet ile İstanbul’a ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

KARDİYOLOJİ ZİRVESİ YER BIRAKMADI

Bu yıl 10 milyon turisti ağırlayacak İstanbul’daki otellerin yüksek sezon dolulukları, önceki gece ertelenen Galatasaray- Juventus maçında İtalyan devini neredeyse sokakta bırakıyordu. Yılbaşına kadar yüksek sezonu yaşayan İstanbul’daki otellerin dolulukları, 2 bin kişilik Uluslararası Euro Echo Kardiyoloji Kongresi’yle birleşince tavan yaptı. Ertelenen maç sonrası Juventus’un bir gün daha İstanbul’da kalması kendisine yemek masrafları hariç 8 bin 500 Euro’ya mal oldu. Diğer maçlarının aksine İstanbul’a maçtan iki gün önce pazar günü 45 kişilik ekibiyle gelen Juventus, Levent’teki Edition Oteli’nde konakladı. Otele 3 gün için 30-35 bin Euro ödendi. Maç günü çıkış yaparak sahaya giden Juventus ekibi, kar yağışı nedeniyle erteleme olunca bir anda otelsiz kaldı. Juventus organizasyon grubunun yardımına Galatasaray Kulübü yetişti. Eski başkan Adnan Polat’tan ricacı olundu ve Beşiktaş’taki Polat Renaissance Bosphorus otelinde yer bulundu. Alınan bilgilere göre Polat Renaissance’ta kişi başı 183 Euro’luk konaklama yapıldı. Juventus'a Polat Renaissance Bosphorus otelde 8 bin 500 Euro’luk fatura çıkardı. Yemek hariç Juventus’un otellere kazandırdığı rakam 45 bin Euro’yu buldu.

8 BİN 500 EURO KAZANDI

Otelin sahibi olan eski başkan Adnan Polat, Juventus’a Polat Renaissance’ta bir gece için 8 bin 500 Euro fatura çıkardı.

YEMEKLER CIPRIANI'DEN

İtalyan ekibinin İstanbul’a gelmelerinden itibaren gittikleri saate kadar bütün yemeklerini, dünyaca ünlü lüks İtalyan restoran markası Cipriani’nin İstanbul şubesi hazırladı. Juventus, Edition Hotel’den Polat’a geçmesine rağmen yemekleri yine Cipriani tarafından hazırlanarak yeni konakladıkları otellerine gönderildi. 3 günlük yemek faturası Juventus’a 40 bin liraya mal oldu.

ÜNSAL EREKE / HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri