Juventus'un gözdesi Drogba!..

Yeni sezon öncesi sükse transferler yapan Juventus, devre arasında istediği Didier Drogba için bir kez daha Galatasarayın kapısını çalmaya hazırlanıyor..

Juventus'un gözdesi Drogba!..

Tevez ve Llorente transferleriyle bombaları patlatan İtalyan devi Juventus, arka arkaya yaşadığı iki şampiyonluğun ardından yeni başarılara gözünü dikti. “Şampiyonlar Ligi ve Serie A'da en iyi takım biz olmak istiyoruz” diyen Genel Direktör Marotta'nın transfer listesini eline geçiren İtalyan basını ise Didier Drogba'nın Juventus'un istediği isimler arasında yer aldığını yazdı.

RÖVANŞI ALMAK İSTİYORLAR

Geçen sezon Drogba için Galatasaray ile yarışan Juve, sadece Çin Ligi'nden Anelka'yı alabilmiş, Drogba'yı ise Galatasaray'a kaptırmıştı. İtalyan basını Juve'nin Drogba isteği için ‘Sansasyonel' tabirini kullanırken, transferin kilit noktasının Galatasaray yönetimi olduğunu belirtti.

GİTMEK İSTEMİYOR

Geldiği günden itibaren, Ada ve Çizme'den birçok teklif alan hatta son olarak Mourinho'nun Chelsea'nin başına geçmesiyle Chelsea'ye gideceği konuşulan Didier Drogba, yaptığı açıklamalarla Türkiye'yi, Galatasaray'ı ve sarı-kırmızılı taraftarları çok sevdiğini ve bir yere gitmek istemediğini defalarca tekrarlamıştı. Juve'nin bu son teklifi sonrası Fildişili'nin ne cevap vereceği ise merak konusu.

AMK İNTERNET SİTESİ


Konular Spor Haberleri