Kadir Doğulu: "Şöhret beni çok şımartmıştı"

Oyuncu Kadir Doğulu, meslek hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerinin henüz başında mesleği bırakmayı düşündüğünü söyleyen Doğulu, “Şöhret kaygan bir zemin ve ben düştüm" dedi.

Kadir Doğulu: "Şöhret beni çok şımartmıştı"

Oyuncu Kadir Doğulu, Pembenar yazarı Emre Kara’nın canlı yayınına konuk oldu. 

İşte Kadir Doğulu’nun açıklamaları:

"2010 senesiydi, oyunculuğa bilinçle başlamadım. İçimde bir aşk elbette vardı ama meşgul olduğum başka bir meslek vardı. Pek çok insan tarafından oyunculuğa zorlandım, itilerek girdim. İlk diziyi çekmeye başladıktan sonra yapımcıyla bir AVM'ye kostüm seçmek için gittik. Bir güruh insan koşarak geliyordu ve hiç üzerime alınmadım. Sonra gelip üstümüzü başımı çekiştiren, fotoğraf çektirmek isteyenler olunca o an anladım bir şeyler olduğunu.

İnanılmaz heyecanlandım ve hiç tanımadığım insanlar tarafından sevilmek, iltifatlar almak ruhuma inanılmaz iyi geldi. O an yaptığım mesleğin getirilerini anladım. Mesleğimin sağladığı getiriler önce iyi geldi, daha sonra çok şımarttı beni. Birinci senenin sonunda bırakmayı düşündüm ve şöyle bir cümle kurdum; şöhret kaygan bir zemin ve ben düştüm. Ya yürümeyi bileceksin ya da kaba etinin üzerine düşmemeyi becereceksin.

Bırakıp gitmek hiçbir zaman benim mizacımda bir davranış olmadı. O yüzden 'Bununla mücadele edeceğim' dedim. Gelen şeylerin ün veya şöhretten ziyade, seni görünür eden insanlara gerekli biçimde davranmak olduğunu anladım ve iletişimlerimi o şekilde devam ettirdim. O zaman bu işi sevmeye başladım."

Konular Kadir Doğulu