Karaman'a Enes Ünal sorusu

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Borussia Dortmund ile oynanan hazırlık maçından sonra Ruhr ekibinin antrenörü Jurgen Kloppun yanına giderek, fikir alışverişinde bulundu.

Karaman'a Enes Ünal sorusu

Özellikle son üç sezonda yakaladıkları çıkışa değinen Karaman, Bundesliga'da kazanılan şampiyonluk ile geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan başarıyı ilk ağızdan dinledi.

Dortmunlu futbolcuların form durumunun nasıl bu kadar iyi ve istikrarlı olduğunu soran deneyimli teknik adam, Klopp'un çalışma metodları ile antrenman sistemleri hakkında bilgi aldı.

Hikmet Karaman, “Meslektaşıma futbolcuların nasıl bu kadar formda kalabildiklerini sordum? ‘Tatilde sürekli iletişim halindeyiz, antrenman yapmak zorunlar. Eğer kilo alırlarsa 400 euro ceza veriyorum' karşılığını verdi” dedi. Alman çalıştırıcı Klopp ise son dönemde Avrupa'nın da gündemine giren 16 yaşındaki golcü Enes Ünal'ı sordu. Enes'in özelliklerini ve saha dışındaki durumunu merak eden Klopp, genç oyuncu ile yakından ilgilendi.

Sebastian Frey kadro dışı

Kaleci sorununu çözmek isteyen Bursaspor'un listesinde bulunan Sebastian Frey, kulübü Genoa tarafından sezon öncesi kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Yeşil Beyazlı kulüp ile görüşme halinde olan 33 yaşındaki file bekçisinin yerine Emiliano Viviano'yu düşünen Cenevre takımının, Frey'i gözden çıkardığı ve 2013-14 sezonu için kadroda düşünmediği belirtildi. SKY'da yer alan iddiada da Fransız kaleci Frey'in Bursaspor'dan 2 milyon euro kazanacağı yazıldı.

MİLLİYET İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri