'Kardeşlerim' dizisinin Orhan'ı dördüncü kattan düştüğünü açıkladı

Ünlü oyuncu Cüneyt Mete, şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanan 'Kardeşlerim' dizisinde canlandırdığı 'Orhan' karakteriyle çok konuşuluyor.

'Kardeşlerim' dizisinin Orhan'ı dördüncü kattan düştüğünü açıkladı

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre merhametli ve iyi kalpli bir aile babasını canlandıran Mete, dizideki eşi 'Şengül' ile yaşadığı diyaloglarla ve çatışmalarla da dikkat çekiyor.

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Mete, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda uzun yıllar sahneye çıktı.

Ünlü oyuncu, ekranlardaki çıkışını ise 'Aşk ve Mavi' dizisinde canlandırdığı 'Cemal Göreçki' karakteriyle yaşadı ve geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Şu sıralar 'Kardeşlerim' dizisindeki performansıyla çok konuşulan oyuncu, hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Çocukluk yıllarında ailenin yaramaz çocuğu olduğunu söyleyen Mete, "Çocukluğum ailem için zor geçti. Annem işten 'Acaba bugün ne yaptı? Ne duyacağım?' korkusuyla gelirdi. Dört kardeştik ve en haylazı bendim. Hatta 4. kattan düşmelere kadar işi vardırmıştım. 50 yaşıma geldim, hâlâ anlatıyorlar, benim çocukluğumdan bahsediyorlar. 'Çocukların senin gibi yaramaz olmaz inşallah' diyorlar" diye konuşuyor.