Kartal: 'Geri adım atmayacağım'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal: 'Geri adım atmayacağım'
CİHAN'ın haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Türkiye Kupası'ndaki maçlarda gençlere görev vereceğini ve bundan geri adım atmayacağını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, genç oyuncuları A Takıma hazırlık maçı gençlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıktıklarını belirterek, "Ortada geçen bir maçtı. A takımda az süre bulan oyuncularla hem gençleri daha iyi görebilmek için böyle bir kadro ile sahaya çıktık. Gençleri kadroya zorlabilmek için onlarda oyuncu yakalayabilir miyiz düşüncesi ile sahaya çıktık. Bundan sonra da böyle devam edecek. A takıma oyuncu çıkartabilir miyiz diye hesapladık. Kupa maçlarında gençlere şans vermeye devam edeceğzi. Bazı oyuncular beklentilerin altında kaldı. Onları normal karşılıyorum. İlk defa burada maça çıktılar, stres yapmış olabilir. Ama ben geri adım atmayacağım. Sonuna kadar bu gençlerle devam edeceğim." dedi.

İsmail Kartal, sakatlıktan dönen Egemen Korkmaz'a ufak ufak şans vererek lige hazırlayacaklarını ifade etti. Kartal, Bruno Alves'i lig maçının ritmini yakalamka için görev verdiklerini kaydetti.
Konular Spor Haberleri