'Kaygısızlar' dizisinin oyuncuları neden selamı sabahı kesti?

Şoray Uzun ve Ömer Duran ile birlikte rol aldığı "Kaygısızlar" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Tevfik İnceoğlu, eski rol arkadaşlarıyla bir dönem yakın dost olduklarını ancak şimdi ise görüşmediklerini söyledi.

'Kaygısızlar' dizisinin oyuncuları neden selamı sabahı kesti?

Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Tevfik İnceoğlu'nun röportajından öne çıkanlar şöyle...

Şoray Uzun ile Ömer Duran ile görüşüyor musunuz?

Onlara kırgınım. Vefasızlık gösterdiler. 20 yıldır görüşmüyoruz. 8 yıl önce Şoray ile bir galada karşılaştık sadece selamlaştık.

Neden?

Onları aradım ama geri dönüş yapmadılar. Şöhret Şoray'ı değiştirdi. Ömer ile de yaşadığımız bir tartışma sonrası aramız açıldı.

Ne oldu ki?

Yaklaşık 20 yıl önce Kadir İnanır'ın da rol aldığı 'Kırık Ayna' dizisinde oynuyordum. Çekimler Kapadokya'da gerçekleşiyordu. Eşim kalp hastasıydı. O dönem ailecek çok yakındık. Eşim kalp hastası olunca Ömer ve ailesi sağ olsunlar eşime baktılar. Ancak Ömer ile bir tartışma yaşadık. 'Ben senin hasta karına baktım' deyince aramızdaki bağ koptu.

Peki Şoray Uzun?

Şoray Uzun ile bir dönem Beyazıt Öztürk'ün sunduğu 'Aileler Yaşıyor' programında söylediği sözlerden sonra aramız açıldı.

Ne dedi ki?

Benim için 'Pavyonlarda, gece kulüplerinden bodyguard'lık yapıyordu, elinden tuttuk' dedi. Ben bodyguardları küçümsemiyorum onlar da ekmek parasını öyle kazanıyorlar ama Şoray'ın yaptığı ayıptı.

'Kaygısızlar' dizisinin oyuncuları neden selamı sabahı kesti?