KAYIP ARANIYOR

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE: 0-0

KAYIP ARANIYOR

TELEFON SKANDALI GÖLGESİNDEKİ MAÇ
Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Porto ile kader maçına çıkacak olan sarı lacivertliler, bir anlamda Ankara deplasmanında bu maçın provasını yapacaklardı. Ancak yaşanan telefon skandalının ardından MHK tarafından maçın hakemi değiştirilince, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı farklı bir boyut kazandı.
Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın hakem Halis Özkahya'yı telefonla araması ve Fenerbahçe'nin isteğiyle kendisinin bu maça atandığını söylemesi, zorlu mücadele öncesi bir anda gündem oluşturdu. Ardından Fenerbahçe ve Galatasaray cephesinden açıklamalar geldi.
 
FENER YİNE KAYIP
Galatasaray ve Ankaraspor galibiyetleriyle moral bulan ve kendine gelen Fenerbahçe Başkent'te yine kayıpları oynadı !.. Şampiyonluk yarışından kopmamak için zor günler geçiren rakibini yenmek zorunda olmasına rağmen Fenerbahçe'de oynanan futbol vasatı aşamadı. Rakibine baskı kuramayan, rakip kalede etkili olamayan İstanbul'un sarı lacivertli ekibi, Başkentli renkdaşından 1 puan alabildi. Oynanan futbol, hafta içindeki kritik Porto maçı öncesi camiaya umut vermedi.
 
FENER'DE EKSİKLER VARDI
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü ile yaptığı maça birçok eksikle geldi. İstanbul temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Roberto Carlos, Semih ve Tümer'in yanı sıra Uğur, Burak, Deniz, Önder ve Can Ankara deplasmanına getirilmedi. Alex de uzun süren sakatlık döneminin ardından ilk kez Ankaragücü karşısında formasına kavuştu.
 
EDU-LUGANO SEVİNCİ
Fenerbahçe'de, önümüzdeki hafta Beşiktaş ile yapılacak derbi maç öncesinde 3 futbolcu, sarı kart sınırında bulunuyordu. Edu, Lugano ve Ali Bilgin, Ankaragücü maçında sarı kart görmeyerek zorlu derbi öncesi cezalı duruma düşmekten kurtuldular.
 
CEMAL AYDIN'A TEPKİ BİTMİYOR
Ankaragücü taraftarları, kulüp başkanı Cemal Aydın ve yönetim kuruluna olan tepkilerini, bu maçta da sürdürdüler. Maç öncesinde, oynanırken ve İstiklal Marşı'nın son bölümünde ''yönetim istifa'', ''Cemal Aydın istifa'' tezahüratlarıyla tepkilerini ortaya koyan başkent temsilcisinin taraftarlarına, Fenerbahçe taraftarları da bir ara eşlik etti.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE: 0-0
 
STAT: 19 MAYIS
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Muhittin Gürses, Serkan Gençerler
 
ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Dos Santos, Tolga, İlkem, Gökhan (Dk. 90 Murat D.), Cem Can, İbrahim Ege, Murat E., Jaba, Mehmet Y. (Dk.64 Barbaros)
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid (Dk.65 Maldonado), Selçuk (Dk. 58 Kazım), Josico, Alex, Emre (Dk. 80 Gürhan), Güiza,
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
 
SARI KARTLAR: Selçuk Şahin (Fenerbahçe), El Yasa (Ankaragücü)

Konular Spor Haberleri