30 Ağustos Zafer Bayramı

Anıtkabir'de 30 Ağustos töreni düzenlendi
Anıtkabir'de 30 Ağustos töreni düzenlendi Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos Zaferi'nin 101'inci yıl dönümü kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.
İstanbul Valiliği'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni
İstanbul Valiliği'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde, İstanbul Valiliği'nde tören düzenlendi. Törende İstanbul Valisi Davut Gül tebrikleri kabul etti.
İstanbul'da sabah saatlerinde yollar boş kaldı
İstanbul'da sabah saatlerinde yollar boş kaldı İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı sabah saatlerinde yollar boş kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre yoğunluk oranı yüzde 8 olarak ölçüldü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '30 Ağustos' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '30 Ağustos' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aziz milletimizin, Kıbrıs Türkü'nün ve dünyanın dört bir yanındaki 7 milyonu aşkın vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bayram sevincimizi paylaşan tüm dostlarımıza şahsım, ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun! 101 yıl önce bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, Türk ordusunun zaferiyle sonuçlandı.
İstanbul Boğazı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı için yat yarışı düzenlenecek
İstanbul Boğazı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı için yat yarışı düzenlenecek İstanbul Boğazı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda "İstmarin Kupası" yat yarışına sahne olacak.