"La Casa de Papel" oyuncusundan olay itiraf!

"La Casa de Papel" 5. sezonu sabırsızlıkla bekleyen hayranları, her gün gelen yeni haberlerle şaşırmaya devam ediyor.

"La Casa de Papel" oyuncusundan olay itiraf!

Dizide "Lizbon" karakterini canlandıran Itziar Ituño, dizinin 6. sezonunun gelebileceğine dair imada bulundu. Netflix daha önce yaptığı açıklamada sevilen dizinin 5. sezonla ekranlara veda edeceğini açıklamıştı.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON SON OLACAKTI

La Casa de Papel’in merakla beklenen 5. sezonunun Alvaro Morte’nin canlandırdığı Profesör ve soygun ekibinin pek çok açıdan imkansız gibi görünen soygunu nihayet tamamlaması bekleniyor.

Express'in haberine göre dizinin ilk sezonlarında Raquel Murillo isimli polis amirini canlandıran ancak daha sonra taraf değiştirerek karakteri "Lizbon" ismiyle soygun ekibine katılan Itziar Ituño da pek çok "La Casa de Papel" hayranı gibi dizinin nasıl sona ereceğini merak etse de bunun daimi bir son anlamına gelebileceğinden üzüntü duyduğunu belirtiyor.

"La Casa de Papel" oyuncusundan olay itiraf!

Ancak Ituño verdiği yeni röportajda 6. sezonun çekilme ihtimalini tamamen ihtimal dışı bırakmadı.

Sevilen oyuncu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bence La Casa de Papel’in hikayesini burada bitirmek doğru bir karar ancak bunun gelecekte yeniden ele alınıp alınmayacağını kim bilebilir?

Ben de yormaması ya da tatsız hale gelene kadar esneyen bir sakıza dönüşmemesi için hikayelerin doğru uzunlukta olması gerektiğini düşünenlerdenim.

Mekana, geçmişe ve özellikle ekibe duyduğunuz sevgiye alışırsınız. Bu başladığımızdan bu yana dev bir macera oldu ve sanırım çekimlerin son gününde çok ağlayacağız."