Levent Özdilek'in evlat üzüntüsü

Erken yaşta evlenerek baba olan Levent Özdilek, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Levent Özdilek'in evlat üzüntüsü

Levent Özdilek, bir zamanların ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Erken yaşta evlenerek baba olan oyuncu, oğluyla çok fazla vakit geçiremediği için üzgün olduğunu ifade etti.

Sinemaya 11 yaşında 'Benim Adım Kerim' filmiyle adım atan Levent Özdilek, "Yılmaz Güney, babamla gençlik arkadaşıydı. Bazen bizde kalırlardı. Adana'da çektiği filmlerde sette hep yanında olurdum. Bir gün bana, 'Sen benim oğlumu oynayacaksın. Seni izliyorum. Benim gibi yürüyorsun. Ufaktan benim gibi bakıyorsun. Aynen böyle devam et.' dedi. Sonra, 'Benim Adım Kerim'i çektik." açıklamasını yaptı.

"ÇOK FARKINDA DEĞİLDİK"

Dizilerde rol aldıktan sonra daha büyük kitlelere ulaşan oyuncu, tanınır olmanın o dönem kendisinde hissettirdiği duyguları, "Akademik eğitimden gelip, yıllarca tiyatroda yer aldıktan sonra televizyon bambaşka bir şeydi. Özel televizyonlar yoktu. Çok farkında değildik aslında ama çok büyük bir keyif. Çok daha büyük kitlelere ulaşıyorsunuz." sözleriyle anlattı.

Özdilek, 'Şehnaz Tango' dizisinin kariyerinde çıkış dizisi olduğunu belirterek, "Benim patlamam o diziydi. Benim çıkış dizimdir. İnanılmaz bir ivme kazandırdı bana." dedi.

"OĞLUMLA VAKİT GEÇİREMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Erken yaşta evlenerek baba olan Levent Özdilek, "O dönemde eşimle biraz erken ayrıldık. Oğlumla belli bir yaşa kadar bir hayat geçiremedim. O biraz bana koymuştur. Allah'tan kızımla daha fazla zaman geçirdik. Şimdi de Boğaziçi’ni kazandı. Yürekli olmayı, paylaşmayı, saygı duymayı ilişkilerinde zaten bunları öğretmemiz gerekiyor. Ülkesini, topraklarını sevmeyi öğretiyoruz ama ben biraz daha arkadaş olarak büyüttüm. Arkadaş gibi bir çok şeyi yaşadık." dedi.