Maradona'nın kızı Dalma gözyaşlarını tutamadı

Boca Juniors gece saatlerinde Newells Old Boys'u 2-0 mağlup ederken iki kulüpte de forma giyen Diego Maradona anıldı.

Maradona'nın kızı Dalma gözyaşlarını tutamadı

Habertürk'ün haberine göre Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona geçtiğimiz günlerde hayatını kaybederken simgeleştiği Boca Juniors da ilk maçına çıktı. Ünlü La Bombonera Stadı'nda Boca ile Maradona'nın diğer bir eski kulübü Newell's Old Boys karşı karşıya gelirken maç öncesinde anma gerçekleştirildi.

Maradona'nın kızı Dalma gözyaşlarını tutamadı

La Bombonera'da Diego Maradona'nın kızı Dalma Maradona da babasının kaybından sonra ilk kez maça gitti. Maçları küçüklüğünden beri La Bombonera'daki localarında babasıyla izleyen Dalma Maradona bu kez tek başınaydı...

Maradona'nın kızı Dalma gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

Boca Juniorslı futbolcular Maradona'nın locasının önüne gidip Dalma Maradona'yı alkışlarken efsanenin 33 yaşındaki kızı oldukça duygusal anlar yaşadı.

Maradona'nın kızı Dalma gözyaşlarını tutamadı - Resim : 3

Dalma maç sonunda da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi:

"Ölmekten her zaman çok korkmuşumdur. Artık ölmekten korkmuyorum… Çünkü öldüğüm zaman sana yeniden kavuşacağımı ve sarılacağımı biliyorum. Seni şimdiden özledim baba... Seninle birlikte kalbimin yarısı da gitti. Seni çok seviyorum ve hayatımın sonuna kadar seni savunacağım. Yıkılmış durumdayım ama devam edeceğim. Orada beni bekle...

Seni çok seviyorum. Torunun da öyle... Sensiz bir hayatın nasıl olabileceğini hayal bile edemiyorum. Yapamıyorum! Yakında görüşürüz..."