MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR"

LİANORE KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. bünyesinde bulunan SİDOMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SAN. TİC. LTD. şirketlerinin sahibi Mehmet Sıddık Can , ürünlerine tüm hızıyla çeşitlilik katarak, kaliteyi esirgemeden ihracat ve ithalat hedeflerini yükseltiyor.

MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR"

Piyasa ortalamasının çok üstünde olan kalite ile tüketiciyi hem memnun ediyor, hem de arz talep oranında artış sağlıyor.

Yerli ürünlerin kalitesinin özendirici nitelikte olmasını Dünya Çapında özümsetmek için uğraşan Mehmet Sıddık Can için geçen yıl en önemli araçlardan biri olan ‘’TÜKETİCİYE YATIRIM‘’ amacı hedeflediği başarıya daha erken ulaşmasını ve dünya piyasasında hızla tanınmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Mehmet Sıddık Can dünya çapında yatırımcıların kendisine ait şirketlerin ürettiği ürünler ve şirket için yatırım yapmak isteyen yatırımcı sayısının hızla arttığını ifade etti.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Mehmet Sıddık Can, şirketlerin üretim yaptığı sektörde büyümenin 2022’deki kadar olmayacağına dikkat çekti.

“Halka arzlarda bu sene lider olduk” diyen Can “Halka arzları doğrultusunda beklentilerinin çok üst performansını sağlayacak ürünleri hizmetlerine sunuyoruz. Şirketi açtığımız andan itibaren tek hissedar olarak tekel değişmeden ve kaliteden ödün vermeden devam edeceğiz. Piyasada yükselmemiz akabinde bir çok yatırımcı şirketimize talip olmuş çeşitli hisse teklifleri vermiştir. Tekliflere nazikçe olumlu bakmadığımızı söyleyerek klasikleşen ve yıllar sonra ‘’ klasiklerden ‘’ kategorisinde bulunacak , kalitesini ve hizmetini hiçbir zaman azalmayan bir şiket olmaya devam edeceğiz. Dünya piyasasının en güvenilir, en kaliteli ürünleri ile tanınan TÜRK ŞİRKETİ olarak anılmak istiyoruz. Şirketimiz millidir, milli olmaya devam edecektir.’’ sözlerine yer verdi.

SİDOMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SAN. TİC. LTD şirketi sahibi Mehmet Sıddık Can’ ın seri üretimde olan yerli ve milli kaliteli ürünleri ünlülerin beğenisini kazanmış olup; bir çok markayı solladığını ortaya koymuştur. Dünya piyayasına sunulan ürünlerin bazıları şu şekildedir:

1-LIANORE Marka Göz altı kremi ( Doğal bileşimlere sahip , kalitede Aplus olarak piyasaya sürülmüştür),

MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR"

2- Dr. Wrap Natural Anti Agıng Botox Kremi ( arı sütü doğal bileşenleri ile zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı etkili krem)

MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR" - Resim : 2

3-Dr. Wrap Natural Antı-Blemısh Cream ( Collagen plus içerikli doğal vitaminlerle zenginleştirilmiş cilt ve leke kremi)

MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR" - Resim : 3

4- Dr.Wrap Natural Kaş ve Kirpik Serumu ( bileşenini ülkemizin doğal endemik bitkilerinden esinlenerek bünyesinde barındırır)

MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR" - Resim : 4

5- Dr. Wrap Natural Express Whıte Diş Beyazlatıcı Jel ( Dünya sağlık piyayasına uygun hale getirikmiş herkese uygun formülle geliştirilmiştir.)

MEHMET SIDDIK CAN: "KALİTELİ ÜRETİMDE HEDEF BELİRLEYİCİ OLUYOR" - Resim : 5

Mehmet Sıddık Can tüm bu ürünler Dünya Piyasasına ülkemiz adına sürmüş olup, büyüme hızını gittikçe artırmıştır. Başarılı iş adamı Mehmet Sıddık CAN ‘’Birlik olmak güçlü olmaktır. Güçlü olmak için desteklerinizi bekliyoruz. Ülkemizin değerlerini, ülkemizin zengin birikimini ürünlere yansıtıyor Türkiye’ nin piyasadaki değerini artırmayı amaçlıyoruz. Türk ticaretinin tüm Dünyaya duyurulması için desteğinizi bekliyoruz ‘’ çağrısında bulundu.