Mehmet Sunay'ın özel haberi ses getirdi

Ekranların sevilen sunucusu Mehmet Sunay televizyon programında birbirinden özel hikayelerin kahramanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Mehmet Sunay'ın özel haberi ses getirdi

Mehmet Sunay, Rusya'nın; ülkesi Ukrayna'ya savaş açmasının ardından ailesinden hiç bir haber alamayan Ganna Lavrova'nın yaşadıklarını dinledi.

Programa Almanya'dan katılan genç kızın anlattıklarıysa kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Zaman zaman konuşmakta güçlük çeken ve gözleri dolan Lavrova, "Putin istemedikçe bu savaş bitmeyecek herşeyin yol edilişini izliyoruz" dedi...

Mehmet Sunay'ın özel haberi ses getirdi

İşte programda yaşanan o diyalog....

-MERHABA GANNA ÜLKENDE YAŞANANLAR İÇİN HEPİMİZ ÜZGÜNÜZ AİLENDEN YA DA DOSTLARINDAN HABER ALABİLİYOR MUSUN?

BABAM VE AİLEM UKRAYNADALAR BENSE ALMANYADA YAŞIYORUM MAALESEF HABER ALAMIYORUM ORADA ELEKTRİK İNTERNET VE TELEFON BAĞLANTISI YOK TAMAMEN KOPMUŞ DURUMDAYIM... HERŞEY YOK EDİLİYOR.

-EN SON NE ZAMAN GÖRÜŞEBİLDİN?

OLAYLARDAN ÇOK KISA BİR SÜRE ÖNCE ORADAYDIM HERŞEY NORMALDİ ŞİMDİYSE OLANLARI ÜZÜNTÜYLE İZLİYORUM CAN KAYIPLARI YAŞANIYOR HERŞEY YOK EDİLİYOR.

-PEKİ BURDAN İNSANLARA NE SÖYLEMEK İSTERSİN?

ÖNCELİKLE BİZİ DESTEKLEYEN YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. İNSANLAR KENDİLERİNE AİT OLAN ŞEYLERİ DAHİL GÖNDERİYORLAR NE KADAR YAKINDA BİLMİYORUM AMA UMARIM EN KISA ZAMANDA BÜTÜN BU KABUS SON BULUR İNSANLARIN GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.

PUTİN İSTEMEDİKÇE BU SAVAŞ BİTMEYECEK

- NELERE İHTİYACINIZ VAR TÜRKİYEDEDE BİRÇOK ŞEHİRDE GEREK BIREYSEL GEREK KURUMLAR ARACILIGIYLA YARDIMLAR TOPLANDI SENCE BUNLAR YETERLİ Mİ YA DA DAHA BAŞKA NELER YAPILMALI?

ÖNCELİKLE SAVAŞIN DURMASI GEREKLİ SONRASINDA İNSANİ VE MADDİ YARDIMLAR DÜNYANIN YETERİNCE ÇABALADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA PUTİN İSTEMEDİKÇE BU SAVAŞ BİTMEYECEK...

KİMSENİN ONU İKNA EDECEĞİNİ SANMIYORUM. MALESEF BİZİM YAPABİLECEĞİMİZ ŞEY İSE BU YOK EDİŞİN DURMASINI BEKLEMEK...

TEŞEKKÜR EDİYORUZ GANNA ZOR OLSA DA TÜM SAMİMİYETİNLE YAŞADIKLARINI PAYLAŞTIN TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...