Merhum Bergen'in kafesin içindeki kabri hakkında flaş gelişme

2022 yılına damgasını vuran ‘Bergen’ filminin yapımcısı Orchestra Content, vefat yıldönümünde merhum şarkıcıyı anmak üzere hazırladıkları çalışmaları açıkladı.

Merhum Bergen'in kafesin içindeki kabri hakkında flaş gelişme

Bergen’in hayranları ölüm yıldönümünde mezarına adeta akın ederken, Orchestra Content de merhum isim için hazırlandığı çok özel iki projenin duyurusunu yaptı.

Bergen’in acı biçimde aramızdan ayrılışının yıldönümü 14 Ağustos’ta, sanatçının ‘Benim İçin Üzülme’ şarkısı, kendi alanlarında başarılı ve sıradışı çalışmalarıyla müzik dünyasında adından söz ettiren müzisyenler Jabbar ve Deeperise’in tarafından cover olarak yeniden düzenlendi.

Şarkının bu versiyonuna hazırlanan klip, Bergen’in anısına ölüm yıldönümünde dinleyiciyle buluştu.

BERGEN’İN MEZARI ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞUYOR

Öte yandan Orchestra Content’in girişimi ile başlatılacak yeni projede; Bergen’in mezarı, plastik sanatlar konusunda uluslararası alanda başarıları olan sanatçı Canan tarafından, Bergen ve temsil ettiği değerler dikkate alınarak tasarlandı.

Bergen’in ölüm yıldönümü olan 14 Ağustos itibariyle sanatçı Canan’ın mezar tasarımı Deniz Duygu Vural’ın sanat yönetmenliğinde uygulanmaya başlanacak.

Bergen’in annesinin vasiyeti dikkate alınarak ve ailesi ile yürütülen süreç sonunda oluşacak Bergen’in yeni kabri, çiçekler ve akan sular ile hayatını türlü tutsaklıklarla geçiren tüm kadınları Bergen nezdinde özgürleştirmeyi amaçlıyor.

Konular Bergen