Merve Boluğur: "Konuşmayı değil yaşamayı seven kadınım"

Uzun süredir aşka kapılarını kapatan Merve Boluğur, yeni sevgilisi Erkan Şen’le Zorlu AVM’de görüntülenmişti.

Merve Boluğur: "Konuşmayı değil yaşamayı seven kadınım"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Yeni imajı vampire benzetilen Boluğur, takip ettiği dünyaca ünlü starların da bu tip makyajlar yaptırdığını söyledi.

Muhabirlerle sohbet eden Merve Boluğur, "Ben böyle farklı makyajları çok seviyorum, kendimde yenilik görmeyi... Yeni yıl makyajı diyebiliriz ama daha çok bunun yurt dışında örneği var. Lady Gaga, Rihanna hep böyle, yenilik katıyorlar hayatlarına işleriyle bağlantılı olarak. Ben de seviyorum insanların karşısına rengarenk, yeni bir Merve olarak çıkmayı." diye konuştu.

"KONUŞMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI SEVİYORUM!"

Özel hayatından bahseden oyuncu, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı işletmeci Erkan Şen'in kendisine değer verdiğini ancak yaşadığı aşkla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini anlattı.

Boluğur, konuyla ilgili, "Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... İkincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz." ifadelerini kullandı.