Merve Boluğur: "Mutluluk algısı beni sıkıyor"

Yaptığı ilginç açıklamalar ve kadın-erkek ilişkileri üzerine verdiği tavsiyelerle geçen kış gündemden düşmeyen Merve Boluğur, önceki gün yine coştu; bir konuştu, pir konuştu.

Merve Boluğur: "Mutluluk algısı beni sıkıyor"

Merve Boluğur'un açıklamalarından satır başları şöyle:

¥ “Hata yapmayı doğru buluyorum. Kendi yaptığını önüne alır yüzleşirsen kazanım olur. İç görü kazanırsın. Kader seni başka bir yere taşır çünkü değiştirmişsindir.”

¥ “Birini affetmemek çok sert bir kelime. Yolculuklar bitebilir. Görmek istediklerin değişebilir. Duyguların eski tazeliğini korumaz, bunlar olası. Bence affetmemek kibirdir.”

¥ “Kadınlar kendini üzen erkeklerin peşinden koşar gibi genelleme yapmak doğru değil. Psikolojik olarak çocukluğunu yaşatacak bildik duygulara gidermiş insan. Bence kendini fark eden kadın-erkek sevgi güven veren keyifli paylaşım üzerine inşa eder.”

¥ “Mutluluk algısı beni biraz sıkıyor. Her şeyi ona bağlamak ya da bunun için mücadele etmek kurban gibi geliyor. Bence bu duygu aynı eşitlikte olmalı. Anlar içinde hissettiklerimiz akışın olanlar içinde gerçek zaten. İnsan doğası gereği neşeye döner.”

Konular Merve Boluğur