Merve Özbey ikinci kez anne oluyor

İş insanı Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Merve Özbey, ikinci kez anne olacağını duyurdu. 1 yaşında Elif Özüm adında kızı olan Özbey, mutluluğunu "Yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif’ime kardeş geliyor" sözleriyle dile getirdi.

Merve Özbey ikinci kez anne oluyor

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, 2020'de Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu.

Çift, geçtiğimiz yıl şubat ayında ise ilk çocukları Elif Özüm'e kavuşmuştu. Önceki gün çiftten, müjdeli bir haber geldi.

İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR

33 yaşındaki oyuncu, ikinci kez anne olacağı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Merve Özbey ikinci kez anne oluyor

"AİLEMİZ BÜYÜYOR"

Eşi ve kızı ile evlerinin bahçesinde karların arasında verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Merve Özbey, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil! Görünmeyeni de bilin isterim. Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif'ime kardeş geliyor. Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. 'Anneler olmasa kim kimi severdi' diyen Gülten Akın'dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil; kediye, köpeğe ve kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür..."

İrem Derici, Demet Akalın, Derya Uluğ, Armağan Çağlayan, Bengü, Burcu Kara, Müjgan Koraltürk ve Çiğdem Batur gibi ünlü isimler, şarkıcının paylaşımına yaptıkları yorumlarla Özbey'i tebrik etti.