Meryem Uzerli'nin güzellik sırrı herkesi çok şaşırttı!

Hiç estetik yaptırmadığını iddia eden Meryem Uzerli'nin yıllar içindeki değişimi gözlerden kaçmazken güzel oyuncunun son güzellik girişimi yine çok konuşulacağa benziyor.

Meryem Uzerli'nin güzellik sırrı herkesi çok şaşırttı!

Meryem Uzerli, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' rolüyle kariyer zıplaması yaşamış; Dünya çapında tanınan bir sima haline gelmişti.

Meryem Uzerli'nin estetik sevdası görünümünde yıllar içinde büyük değişime yol açtı. Son olarak soluğu yine Amerika'daki doktorunun yanında alan Uzerli'nin son görünümündeki değişiklik fark edilmeyecek gibi değildi. Meryem Uzerli hakkında çıkan tüm estetik iddialarına 'Estetik değil, cilt bakımı' yanıtını vermişti.

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Meryem Uzerli yine dayanamadı ve Hollywood yıldızlarının doktoru Simon'un kapısını çaldı. Bir yıl içinde dördüncü kez doktoru Simon'a giden Uzerli, vampir maskesi yaptırdı.

Ameliyatsız ve neştersiz bir yüz ve cilt yenileme tekniği olan vampir maskesinde yüze taze kan enjekte edilerek cildin genç, sıkı ve dinç olması sağlanıyor. Meryem Uzerli'de kendi kanıyla yaptırdığı vampir maskesiyle kavuştuğu yeni görünümünün tadını çıkarıyor.

Konular Meryem Uzerli