Messi'nin başı fena halde dertte!..

Barcelonanın süperstarı Lionel Messi, Las Vegasta fena yakalandı! Arjantinin Pronto gazetesinin haberine göre Messi, striptizci bir kızla birlikte görüntüledi..

Messi'nin başı fena halde dertte!..

Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Las Vegas'ta uygunsuz bir şekilde yakalandı.

Arjantin'in Pronto gazetesinin manşetine taşıdığı haberde, Messi'nin Las Vegas'taki gece kulübünde düzenlenen özel bir partide sarışın striptizci bir kız ile yakınlaşmasını ve temaslarını görüntüledi.

‘Deprem etkisi yaratacak'

Haberde, Chicago'daki yardım maçına katıldıktan sonra parti için Las Vegas'a geçen Lionel Messi'nin partide birlikte yakınlaştığı sarışın striptizci kız ile temaslarının dikkat çektiği vurgulandı.
Fotoğraflarda, sarışın kızın ellerini Messi'nin yüzüne koyduğu ve kendine doğru yakınlaştırdığı görülüyor. Diğer fotoğrafta ise Messi, kollarını sarışın kızın beline doluyor. Bu fotoğrafların ailede bir deprem yaratacağını vurgulayan gazete, daha önce Ibiza'da Antonella ve çocuğu Thiago ile birlikte tatil yapan Arjantinli futbolcunun Las Vegas'taki bu kaçamağının ise Arjantinli isme pahalıya patlayacağını ifade etti. Aile arasında kriz yaşandığının altını çizdi. Vergi soruşturmasına uğrayan Lionel Messi, bu görüntülerin ardından ikinci bir şok daha yaşamış oldu.

BATUHAN BABAOĞLU / MİLLİYET İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri