Moda devi Gucci’yi sarsan taciz skandalı!

Moda devi Gucci’yi sarsan taciz skandalı İngiltere’ye sıçradı. Polis, üvey babası Joseph Ruffalo tarafından yıllarca taciz edildiğini söyleyen Gucci vârisi Alexandra Zarini’nin iddiasını soruşturuyor.

Moda devi Gucci’yi sarsan taciz skandalı!

Dünyaca ünlü İtalyan moda markası Gucci’nin vârisi Alexandra Zarini (35) geçtiğimiz aylarda üvey babası, film yapımcısı Joseph Ruffalo’nun (72) yıllarca kendisine cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre bu iddianın yarattığı skandal büyüyor. İngiltere’de polisin suçlamayla ilgili soruşturma başlattığı ortaya çıktı. Zarini, üvey babasını kendisine 16 yıldır cinsel tacizde bulunmakla suçlarken, annesi Patricia Gucci ve büyükannesi Bruna Palombo’nun tacizi örtbas ettiğini öne sürüyor. Aldo Gucci’nin torunu olan Alexandra Zarini, annesinin eski kocası Joseph Ruffalo’nun çocukluğunda çıplak olarak yatağına gelip, kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ediyor.

Anneyle konuşulacak

Cinsel tacizin gerçekleştiği iddia edilen yerler arasında, ailenin İngiltere’nin en lüks bölgelerinden Ascot’ta bulunan malikanesi de yer alıyor. Zarini, annesi Patricia Gucci’yle büyükannesi Bruna Palombo’nun tacizi bildiklerini ve sessiz kalması için onu tehdit ettiklerini öne sürüyor. Konuyla ilgili ABD’nin Kaliforniya eyaletinde açılan davanın ardından İngiltere’de de soruşturma başlatılması İngiliz basınında büyük ses getirdi. İngiliz polisinin İngiltere doğumlu anne Patricia Gucci ve İtalyan büyükanne Bruna Palombo ile konuşacağı öğrenildi.

Öte yandan aileden Maurizio Gucci de 1995’te eski eşi Patrizia Reggina tarafından tutulan kiralık katil tarafından öldürülmüştü. Bu cinayetin de şimdilerde Lady Gaga’nın rol aldığı kadroyla filmi çekiliyor.