Müge Anlı sahte evlilik dosyasını açtı!

Ünlü gazeteci Müge Anlı, yıllardır son bulmayan dolandırıcılık “Milli Gelin” dosyasını açtı. Türkiye’nin farklı illerinden evlenmek isteyen erkekleri Hatay’a götüren ve on binlerce lira para alan çetenin peşine düştü. Müge Anlı’yı seyreden sahte evlilik mağdurları, stüdyoyu doldurup taşırdı.

Müge Anlı sahte evlilik dosyasını açtı!

Mağdurlar kandırılma hikayelerini anlattığında hepsinin aynı şekilde dolandırıldığı ortaya çıktı. “Tam istediğin gibi bir kız gelin adayı var” kandırmacasıyla Hatay’a götürüldüler.

Suriyeli olduğu ileri sürülen kadınlarla tanıştırıldılar. Kiminden 40 bin lira, kiminden 50 bin lira aldılar. Ardından da “Milli Gelin” ile birlikte kaçtılar.

MedyaTava'nın haberine göre duyanları hayretlere düşüren olayda; “Bizim canımızı yaktılar. Başkalarının ki yanmasın” diyerek Müge Anlı’ya çıkan mağdurlar, paralarını geri istedi.

Estetik operasyon bile yaptırdı!

Evlenmek için 60 bin lira para vermesinin yanında eşi olacağını düşündüğü kadına estetik operasyon bile yaptıran İsmail Aksu; “Karın bölgesindeki yağları aldırdık. Yüzündeki kırışıklıklar için örümcek ağı operasyonu yapıldı. Dişlerini yenilendi ve dövme bile yaptırdık. Bunların paralarını hep ben verdim. Sonra da kaçtı” dedi.

Konular Müge Anlı