Murat Boz'dan ayrılık sonrası ilk açıklama

Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılığı hayranlarını oldukça üzerken, Murat Boz ve Aslı Enver'in neden ayrıldıkları ortaya çıktı...

Murat Boz'dan ayrılık sonrası ilk açıklama

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında yayınlanan habere göre yakın çevresine anne olmak istediğini söyleyen, Murat Boz'a ikinci kez barışma şartı olarak 'evlenmeyi' sunan Aslı Enver muradına eremedi.

Murat Boz, nikah masasına oturamamalarının sebebini ise şöyle açıkladı: "Herkes bizi çok yakıştırıyor. Evlilik kurumuna saygımız var. Yürütemeseydik üzülürdük... Yorulduk, olmayacağı belliydi."

Çift bundan 5 gün önce medeni bir şekilde birlikte oturdukları evde ayrılık konuşmasını yaptı. İki taraf da birbirini kırmadan ve incitmeden ayrılık kararı aldı. Aslı Enver ise kalp kırıklığı olmadığını; birbirlerine zaman ayıramadıklarından dert yandı. Bu aşkın mutlu sonlanmayacağını kabullenen Enver, yakında gelinlik giymeyi beklediği için bir çok projeyi reddetmişti. Çift tüm düğünü en ince ayrıntısına kadar planlasa da Murat Boz evlilik vaadini yine ağırdan aldı. O düğünün asla gerçekleşmeeyeceğini anlayan Aslı Enver, "Bir daha asla geri dönüş yok" diyerek Murat Boz'a veda etti.

Aslı Enver'in, Murat Boz'la yaşadıkları evden eşyalarını aldırdığı öğrenildi.

Murat Boz, Nisan 2018'de yaptığı açıklamada: "Ayrılık doğru... Çıkan haberler doğru. Yürütemedik ve bitti. Aslı benim için çok değerli bir insan. Çok şey söyleniyor ama bunlar iki kişi arasında olan çok özel şeyler. Böyle olması gerekiyormuş. böyle oldu. Bu kadar... Bununla ilgili söyleyecek çok fazla bir şey yok." ifadelerinde bulunmuştu.

Konular Aslı Enver