Mustafa Akçay: 'Eğer turu geçersek..'

Her fırsatta oyuncularına Avrupa Ligi 2. Turu’nda oynanacak Juventus maçının önemini anlatan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “Onları yenip turu geçersek bu bizim için önemli bir eşik olur” dedi.

Mustafa Akçay: 'Eğer turu geçersek..'

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Juventus ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçının çok önemli olduğunu belirterek, “Juventus’u geçersek bu bizim için çok önemli bir eşik olur” dedi.

Kulüp dergisine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulunan Akçay, Abdülkadir, Soner ve Caner’den ikinci yarıda çıkış beklediğini vurgulayarak, “Malouda ve Bosingwa da büyük organizasyonlarda hedefe ulaşmış takımların içerisinde yer almış lider oyuncular. Özellikleri yüksek. Takıma katıldıktan sonra da gerek duruşlarıyla, gerek karakterleriyle örnek oluyorlar. Bize genç oyuncular yetiştirme konusunda faydaları olacaktır” diye konuştu.

‘Taraftar kulübün sahibi’

Taraftarların takımın sahibi olduğunu da ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Kulübün ve takımın sahibi taraftarlardır. Taraftarın ne beklediğini ve ne istediğini göz ardı etmeden onları mutlu edecek şekilde çok çalışmak zorundayız. Takımın sahadaki duruşu, mücadele gücü yükseldikçe taraftarın da tribünlere geleceğini ve bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

SKORER




Konular Spor Haberleri