Mustafa Keser'den olay Bülent Ersoy açıklamaları!

Ekranlarda sadece iki bölüm yayınlanabilen 'Benzemez Kimse Bize' programının bitiş nedenini Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan dolayı olduğunu söyleyen Mustafa Keser, "Önümüzdeki günlerde bütün Türkiye şok olacak" demişti. Keser, beklenen açıklamayı yaptı.

Mustafa Keser'den olay Bülent Ersoy açıklamaları!

Star TV ekranlarında yayınlanan Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' programı sadece 2 bölüm yayında kalabildi.

Programa son verilmesinin nedenini sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Keser, bütün aksaklıkların Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklandığını söylemişti.

Mustafa Keser, Ataköy'de sahne aldığı mekandan çıkarken de, "Önümüzdeki günlerde bu hususta çok geniş, olay yaratacak bazı açıklamalarım olacak. Bütün Türkiye şok olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Keser'den beklenen açıklama geldi...

Mustafa Keser, "Ses mes kalmamış. Rezalet... Okuyamayan kendisidir, vokaller değil. Hiç bir halt bildiği yok. Şirretlik ve çirkinlikten millete gına gelmiş. Kimse onunla çalışmak istemiyor. Ekmek parası için çekiyorlar onu. Ses profesörüymüş... Hadi ya! Diva'lık sana mı kaldı? Seni divan yaparlar, sesini de sekize katlarlar... Karşısında sanki hizmetçisi var. Bana 'Keser', 'Kürdo' diye bağırıyor. Terbiyesize bak! Babanın uşağı mıyım ben lan?" ifadelerini kullandı.

İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)