Nadide Sultan bilinmeyen sağlık sorununu ilk defa anlattı

"Konyalım" şarkısı ile bir döneme damga vuran Nadide Sultan, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sağlık sorununu ilk kez açıklayan şarkıcı Nadide Sultan, "Geçmişimi hatırlamıyorum" dedi.

Nadide Sultan bilinmeyen sağlık sorununu ilk defa anlattı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre bir süredir ekranlardan uzak olan Nadide Sultan, Özlem Adakul'un sunuculuğunu üstlendiği "Pembe Masa" adlı programın konuğu oldu. Konyalım türküsü ile bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Nadide Sultan'ın açıklamaları gündem oldu.

Günümüz şarkılarına ve şarkıcılarına sitem eden Nadide Sultan, "Şimdi yapılan hiçbir şarkının sözü hatırlanmıyor ama 90'lar şarkılarından birini herkes çok kolay hatırlar. O zamanlar daha duygu yüklü işler yapılıyordu. Çünkü 90'larda şarkılar tutsun diye değil, gönülden yapılan işlerdi" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı, çocukluk döneminde yaşadığı acılar nedeniyle geçmişi hatırlamakta zorlandığını itiraf etti. Nadide Sultan, hafıza sorunu sebebiyle terapiste gittiğini de sözlerine ekledi.

Kendi konserinin başka bir sanatçıya aitmiş gibi gösterildiğini ifade eden ünlü şarkıcı, şunları söyledi: "Benim konserim başka bir sanatçının gibi gösterildi. Binlerce kişinin olduğu bir konserimde sahneye bir müzisyen arkadaşımı davet etmiştim ama o gidip konserimi kendi konseri gibi paylaşmıştı"