Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Yeşilçam'ın yıldız ismi Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, önceki gün Sarıyer Küçük Armutlu'da objektiflere yansıdı.

Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Sağlıklı yaşam mekanını denetlemeye gelen Alkoçlar, koronavirüs salgını nedeniyle dükkanını Temmuz ayında açacağını söyledi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, "Ben şimdilik açmıyorum. Hala çok riskli buluyorum. Temmuz'da açacağım. Açmadan önce bir denetim istedim" açıklamasını yaptı.

Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Neslişah Alkoçlar ve eşi Engin Altan Düzyatan'ın pandemi süresince dışarıya hiç çıkmadıklarını söyleyen Alkoçlar, ablasının kendisini kapıdan çevirdiğini dile getirdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre 27 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, konuya ilişkin şunları söyledi: 

"Ablamı çok özledim. Onunla görüşemiyoruz. Çok korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hiç dışarıya çıkmadılar. Beni de kapıdan çeviriyorlar. Ormanda motosiklet sürüyorum diye sürekli test yaptıyorum ama 'Hayır bize gelemezin' diyor. Çok özledim onları."

Kaan Demirağ ile yeni bir aşka yelken açan sosyetik güzel, ilişkisi hakkındaki sorulara ise, "Zaten birbirimizi tanıyorduk. Şu anlık çok iyi gidiyor" şeklinde yanıt verdi.