Nilay varsa polemik de var!

Ulaş Belediyesi'nin festivalinde sunuculuk görevini üstlenen Nilay Dorsa; hem dans edip, hem de sunduğu festivalde, sunuculuk yaparken...

Nilay varsa polemik de var!

GEÇEN YILLAR COŞKUN SABAHA YARIYOR...
Çorlu’nun Ulaş Beldesinde Fa Organizasyon’un Ulaş Belediyesi için organize ettiği muhteşem eğlence Ulaş halkını eğlenceye doyurdu. Yaklaşık beş bin kişinin izlediği festival; usta sanatçıların sahnede devleşmesiyle büyük bir eğlenceye dönüştü. Festivalde ilk olarak sahne alan Coşkun Sabah; unutulmaz eserleriyle izleyicileri kendinden geçirirken, geçen yıllara rağmen işini ne kadar iyi yaptığını, sahneye ne kadar hakim olduğunu ve insanları eğlendirmekte ne denli usta olduğunu gözler önüne serdi. İzleyicilerden büyük ilgi gören Coşkun Sabah; eserleri ve yorumu ile eğlenceyi festivalin ilk anlarında başında doruğa çıkardı.

Haluk Levent in öğrencisi olarak ünlenen ve müziğe Haluk Levent sayesinde başladığını, ilk gitarını Haluk Levent in aldığını, onun öğrencisi olmaktan gurur duyduğunu, her fırsatta dile getiren LAL ise; sahne gösterisini iyi öğrendiğini bir kere daha ispat edip, Haluk Levent’in öğrencisine yakışır bir sahne performansı sergiledi. Giydiği kıyafetle, izleyicilere hitap şekliyle, sesi ve şarkılara kattığı yorumuyla Ulaş halkının beğenisini toplayan LAL; sahne terbiyesinin ve sahnede olmanın bir namus olduğunu, sahne namusunu, sahne performansıyla her zaman terinin son damlasına kadar akıtarak oluşturduğunu, rock sanatçıları arasında sahne namusunu en iyi yansıtan rock sanatçısı Haluk Levent dir diyerek sahne performansını tamamladı. Aldığı parayı hak etmek, namuslu olmak ya da olmamaktır diyen LAL, “beni yetiştiren Haluk Levent ve ben alnımızın terini son damlasına kadar akıtıp, sahne namusumuzu koruyoruz” dedi.

TRAKYA DA BİR  KARADENİZLİ!
Volkan Konak’a benzeyen tarzıyla Karadenizin farklı yorumcusu, TAŞKIN; LAL ile sahnede yaptığı düet ve yine Volkan Konak’ın “Cerrahpaşa” isimli şarkısıyla büyük beğeni toplarken, bir Karadenizli sanatçı olarak Trakya halkının hayranlığını kazandı.

NİLAY DORSA VARSA, POLEMİK DE VARDIR...
Ulaş Belediyesi’nin festivalinde sunuculuk görevini üstlenen Nilay Dorsa; hem dans edip, hem de sunduğu festivalde, sunuculuk yaparken, polemiklerden de uzak kalamadı. Hande Yener in gurbetçi sanatçılar CANKAN için “AMALELERLE SAHNE ALMAM” sözünü hatırlatan Nilay Dorsa , CANKAN sahnedeyken,  Hande Yener’in bu sözüyle ilgili fikirlerini sordu. “Keşke Hande Yener böyle bir laf etmeseydi, ayıp etmiş” ,yanıtını alan Nilay Dorsa  “Sizleri Hande, CANKAN, Demet Akalın, Gülben Ergen yapan, Hande Yener’in küçümseyerek AMELELER dediği kesimdir” dedi. Çorlu Ulaş beldesinde bol eğlenceli, hareketli, samimi ve polemiklerle dolu bir festival bir nebzede olsun stresten uzak bol eğlenceli sona erdi.

Konular Eski Arşiv