Nuri Şahin'in 'nereden nereye' dedirten öyküsü!..

3 yıl önce Cristiano Ronaldo’yla bir hatıra fotoğrafı çektiren Nuri Şahin, şimdi Portekizli yıldızın takım arkadaşı oldu.

Nuri Şahin'in 'nereden nereye' dedirten öyküsü!..

İspanyol Marca gazetesinde yayınlanan bir haber oldukça ilgi çekici.

EURO 2008 hazırlıklarını sürdüren Portekiz Milli Takımı’nın kampını ziyaret eden ‘taze Real Madridli’ Nuri Şahin, burada o dönemde Manchester United formasını giyen Cristiano Ronaldo’yla buluşup, beraber fotoğraf çektiriyordu. O günlerde 19 yaşında olan Nuri, utangaç tavırlarıyla dikkat çekerken, Portekizli yıldıza çekingen tutumuyla “Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?” diye soru sormaya çalışıyordu. Ronaldo’ya Borussia Dortmund forması da hediye eden Nuri Şahin, daha sonra objektifin arkasına geçiyor ve yanındaki çocukla Ronaldo’nun resimlerini çekiyordu.

‘MOURINHO’YLA ÇALIŞMAK ONUR’

Marca gazetesine özel bir röportaj da veren Nuri Şahin, bu söyleşisinde dikkat çekici ifadeler kullandı. “16 yaşında Borussia formasıyla 50 bin kişinin önünde oynadım. Birçok baskıya boyun eğmedim ve hızlı bir şekilde olgunlaştım. Madrid gibi bir kulüpte sıçrama yapmaya hazırım” diyen milli oyuncu, transferi hakkında ise “Eğer seni Madrid ararsa gidersin. Bu para meselesi değil, önemli olan sadece Real Madrid. Dünyanın en büyük kulübü. Madrid’e hayır denilemez” değerlendirmesinde bulundu. Jose Mourinho hakkında “Dünyada onun emri altında çalışmak istemeyen bir futbolcu olacağını sanmıyorum. Onunla çalışmak benim için onur olacak” ifadelerini kullanan Nuri, Mesut Özil’le 3-4 günde bir konuştuklarını belirtti.


Konular Spor Haberleri