O iş Şenol Hoca'ya kaldı!

Beşiktaş Genel Sekreteri Ürkmezgil, “Oyuncu almış olmak için transfer yapmayacağız. Kadromuzun verimli kullanıldığında neler yapabileceğini ilk maçta gördük. Şenol hoca, oyunu okuyarak gereken formülü bulur. Sadece teknik-taktik için getirmedik” dedi.

O iş Şenol Hoca'ya kaldı!
Bugün'den Cihan Özcan'ın haberine göre transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosunu orta saha ve stoperle takviye etmenin hesaplarını yapıyor.

Özellikle orta saha için uzun süre temas halinde olunan Bursasporlu Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye gitmesi, Napolili Gökhan İnler konusunda ise sonuç alınamaması keyifleri kaçırıyor. Yeni yapılacak hamlelerden de olumlu netice alınamaması ihtimali taraftarları düşündürüyor. Siyah-Beyazlı yönetimin en büyük güvencesi ise teknik direktör Şenol Güneş.

KILI KIRK YARIYORUZ

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yüreklere su serpti. “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın transferle ilgili çalışmaları sürüyor. Ancak, kılı kırk yararak çalışıyoruz. Oyuncu almış olmak için transfer yapmayacağız. Kadromuzun verimli kullanıldığında neler yapabileceğini gördük. Zaten Şenol Güneş’i sadece teknik-taktik versin diye değil, böyle durumlar için getirdik. Gidişata göre oyunu okuyarak yaptığı müdahalelerle gereken formülü bulur” dedi.
Konular Spor Haberleri