Oktay Kaynarca iki koldan geliyor

Başrollerinde Sanem Çelik, Ali Sürmeli ve Ozan Akbaba gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca iki yeni proje müjdesini verdi.

Oktay Kaynarca iki koldan geliyor

A Para'da yayınlanan "Biz Bize" adlı programa konuk olan Oktay Kaynarca, samimi açıklamalarda bulundu.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin erkek işi olduğu gibi görünse de herkese hitap ettiğini belirten Kaynarca; "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz erkek işi gibi görünüyor ama her kesimden, her eğitim seviyesinden insanlarla karşılaşıyorum ve öyle güzel tepkiler alıyorum ki şaşırıyorum." dedi.

Bir kadın hayranından gelen 'Diyalogların sahiciliği, bizi sürekli ters köşeye yatırması, güldürürken düşündürmesi gerçekten ders konusu' dizi yorumu hakkında da konuşan ünlü oyuncu, "Senaryoyu elime aldığımda ben de aynen böyle düşünüyorum. Sette kalma rekorum 36 saat. Sette iki ekip çalışıyoruz. Bir ekip benimle sahneyi çekip dinlenmeye gidiyor, sonra ikincisiyle çekimlerime devam ediyorum. Onlar dinlenirken ben dinlenemiyorum." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Oktay Kaynarca şu ifadeleri kullandı: "Bence güzel bir ömrüm oldu. Yaşlanınca daha bir yakışıklı oldum, eskiden bu kadar değildim. Sağlıklıyız, işimizi yapıyoruz, bizi seven çok insan var, dünyayı güzelleştirmeye çalışıyoruz... Yarın gözümü kapatacak olsam 'Şükürler olsun' derim."

'HIZIR MI YOKSA ÇAKIR MI?'

"Hızır mı, yoksa Çakır mı? diye soracak olursanız bence Hızır. Çünkü Hızır daha insan, daha olgun, daha her şeye hakim. Hızır'ın bütün notalarına basarak oynamak hem zor, hem keyifli."

Oktay Kaynarca iki yeni projesi olduğunun müjdesini verdi.

Ünlü oyuncu projeleri hakkında şunları söyledi: "Ailemin hayatını film yapma projesi üzerinde hâlâ çalışıyoruz. Paramı mümkün olduğu kadar gayrimenkule yatırırım. Gelecekte tekstille ilgili güzel projelerimiz var, hatta geçen gün bir koleksiyon yaptık, benim sevdiğim şeylerin üzerine çalıştık."

Konular Oktay Kaynarca