Onur Kıvrak kalede!

Yaklaşık 7 aydır tedavisi devam eden kaleci Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor’un dünkü taktik antrenmanına katıldı, kurtarışlarıyla alkışlandı.

Onur Kıvrak kalede!
Skorer'de yer alan habere göre Trabzonspor’un özellikle ilk yarıda ihtiyacını hissettiği kaleci Onur, dün antrenmanda yer aldı, kurtarışlarıyla alkışlandı.

Yaklaşık 7 ay önce çapraz bağ ameliyatı olan bordo-mavili takımın file bekçisi, uzun süredir salonda ve sahada arkadaşlarından ayrı çalışıyordu. UEFA Avrupa Ligi’nde 2 Ekim’de oynadığı Legia Varşova maçında çapraz bağları koptuğu için ameliyat olan kaleci Onur, tam anlamıyla iyileşti. Uzun süredir salonda ve sahada arkadaşlarından ayrı olarak çalışan, geçtiğimiz hafta da takımla antrenmanlara başlayan Onur, dün sabahki taktik antrenmanına katıldı.

İyileşmesi moralleri yükseltti

Yaptığı kurtarışlarla takım arkadaşlarından büyük alkış alan Onur, frikik çalışması sırasında da Cardozo, Yusuf ve Mehmet Ekici’nin şutlarını kurtarmaya çalıştı. Onur’un yüksek performansı teknik heyeti de sevindirdi. Onur’un ligin son haftaları olmasına rağmen tam olarak iyileşmesi takımda moralleri yükseltti.

Çaykur Rizespor ile yarın yapacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, karşılaşmanın taktiği üzerinde durdu.
Konular Spor Haberleri