Osbourne ailesinde 'estetik' krizi çıktı!

Efsanevi heavy metal grubu Black Sabbath'ın solisti Ozzy Osbourne ve eşi Sharon Osbourne'un 39 yaşındaki şarkıcı kızı Kelly Osbourne estetik ameliyat yaptıracağını söyleyince ailede kriz çıktı.

Osbourne ailesinde 'estetik' krizi çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre MTV'deki yayınlanan aile şovlarıyla televizyon aleminin en çok tanınan ailelerinden birine dönüşen Osbourne'larda "estetik ameliyat" kavgası çıktı.

Efsanevi heavy metal grubu Black Sabbath'ın solisti Ozzy Osbourne ve eşi Sharon Osbourne'un 39 yaşındaki şarkıcı kızları Kelly'nin estetik ameliyat yaptıracağını söylemesi ailede büyük gerilime yol açtı.

The Osbournes isimli podcast programlarında konuyu tartışan aile, Kelly'nin ameliyat planını Noel listesine aldığını duyunca gerildi.


Osbourne ailesinde 'estetik' krizi çıktı!


Baba Ozzy Osbourne, bu planı duyunca "Yapma Kelly, dur" derken anne Sharon da kızına estetik için çok erken olduğunu söyledi.

Çiftin kızları ise anne babasına tepki göstererek "Bence zamanım geldi" ifadelerini kullandı.

Kelly Osbourne daha önce basına verdiği röportajlarda estetik ameliyat geçirmekten korktuğunu anlatmıştı.

Birçok defa estetik ameliyat olan Sharon Osbourne ise son ameliyatından memnun olmadığını ifade ederek "Quasimodo'ya benzedim. İki gözüm de başka yerlere bakıyor" demişti.