Oya Okar'ın evine giren hırsızlar yakalandı

Geçen ay oyuncu Oya Okar'ın evine giren hırsızlar, oyuncunun takılarını ve kapının önündeki lüks otomobilini çaldı.

Oya Okar'ın evine giren hırsızlar yakalandı

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre 'Arka Sokaklar' dizisinde Selin Komiser'i canlandıran Okar'ın çekimlerdeki yoğunluğunu fırsat bilen hırsızlar, evdeki alarm ve kamera sistemini etkisiz hale getirdi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre çakar lambası olan koyu renkli bir araçla gelen hırsızlar, evdeki değerli eşyaları ve Okar'ın lüks aracını çalıp kayıplara karıştı.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları devam ettiği sırada Pendik'te bir ihbar geldi.

İhbar üzerine adrese baskın düzenleyen polis iki şüpheliyi gözaltına aldı. Adreste yapılan aramalarda bir miktar ziynet eşyası ve iki araç anahtarı bulundu. Araçlardan birisinin üzerinde sahte plaka olduğu ve aracın oyuncu Oya Okar'a ait olduğu belirlendi.

Polis diğer araçta yaptığı incelemede aracın arka koltuğa bırakılmış yaklaşık 4 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. Konuyla ilgili gözaltına alınan ve 5 adet suç kaydı olan Mutlu Y.A. (32) ile 3 adet suç kaydı olan Ümit T. (29) işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gayrettepe Emniyet Müdürlüğüne aracını teslim almaya gelen oyuncu Oya Okar; "Çok kötü bir olay, Allah kimsenin başına vermesin. Aracım 22 gün kadar önce çalınmıştı. Emniyet güçleri ellerinden geleni yaptı. Çok çalıştılar her araç için bu kadar uğraşıyorlar. Aracım bulundu, hırsızların cezalarını almasını istiyorum" dedi.

Oya Okar'ın evine giren hırsızlar yakalandı