Öykü Karayel'den konuşulacak 'Bir Başkadır' açıklaması

Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Nisan 2021'de anne olan Öykü Karayel, ses getiren dizisi "Bir Başkadır"la ilgili konuştu.

Öykü Karayel'den konuşulacak 'Bir Başkadır' açıklaması

Dijital platformda yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir’ programına konuk oldu.

Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Nisan 2021'de anne olan Öykü Karayel, “Dünyaya bir çocuk getirmek yaratıcı tarafını nasıl etkiledi?” sorusuna yanıt verdi.

"İçgüdüsel olarak yaratıcı enerji zaten hamilelik döneminde başlıyor" diyen Karayel "O açık zihinle bir şeyler üretmek istiyorsun." diye konuştu.

Karayel, “Bir Başkadır dizisindeki 'Meryem' karakterinin senin için kişisel bir tarafı var mı?” sorusunu yanıtlayarak; "O insan içimde var bir şekilde. Nereden olduğunu bilmiyorum ama çok bilindik ve tanıdık. Bu doğrultuda bu işin buna çok fazla alan tanıdığını söyleyebilirim. Bir yandan yadsınamaz bir senaryo da var. Oyunculuğa dair o kadar elverişli diyaloglar var ki es’lerine dur noktalarına kadar belirlenmiş halde. Bu anlamda oyunculuk açısından kolaylık sağladığını söyleyebilirim. Zaten Berkun Oya ile çalışanlar bilir, diyalogları değiştirme ihtiyacı duymazsın çünkü oyuncunun ağzına cuk oturur laflar." ifadelerini kullandı.