Oyuncu Müge Ulusoy'dan son dakika haberi

Uzun yıllar önce "Kurtlar Vadisi" dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'e hayat veren ünlü oyuncu Müge Ulusoy'dan son dakika haberi geldi.

Oyuncu Müge Ulusoy'dan son dakika haberi

Müge Ulusoy, TRT’nin dijital kanalı tabii için çekilen “Kapı” dizisinin kadrosuna katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yıllardır gündemden düşmeyen “Kurtlar Vadisi” gibi pek çok reytingi yüksek dizi ve sinema filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Müge Ulusoy, yeni sezonda yayınlanacak Cinegenna’nın yapımcılığını üstlendiği “Kapı” dizisinin başrol kadrosuna dahil oldu.


Oyuncu Müge Ulusoy'dan son dakika haberi


Nihat Özcan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Müge Ulusoy 8 yaşında oğlu olan ve iş insanı eşinden şiddet gören cemiyet hayatının ünlü ismi Sevgi rolüne hayat verecek.

Dizide Jessica May, Hasan Denizyaran, Perihan Savaş, Burak Hakkı, Müfit Kayacan, Dilek Türker ve Dost Elver de başlıca rolleri paylaşıyor.


Oyuncu Müge Ulusoy'dan son dakika haberi - Resim : 2


Müge Ulusoy, “Bu süreçte çok senaryo okudum ve severek canlandıracağım bir rol için bugüne kadar hiç acele etmeden seçme lüksümü kullandım. Okuduğum anda ‘Evet’ dediğim Sevgi karakterine hayat vermenin heyecanını yaşıyorum. Artık özlediğim setlerde mesleğimi icra etmeye devam edeceğim, heyecanım çok büyük” dedi.

“Kapı” dizisinin eylül ayında seyirciyle buluşması bekleniyor.