Oyunculuktan ümidi kesen Ümit Erdim pilot oluyor

"Hayat Bilgisi" dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Ümit Erdim, uzun süredir bir projede rol almıyor.

Oyunculuktan ümidi kesen Ümit Erdim pilot oluyor

Yaklaşık iki yıl önce sürpriz bir kararla pilotaj eğitimine başlayan Ümit Erdim, geçtiğimiz yıl ilk yalnız uçuşuna çıkarak ilk seviyeyi başarıyla tamamlamıştı. Eşi Seda ile bir AVM'de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, pilotluk eğitimiyle ilgili soruya, "Pilotaj eğitimini seviye seviye düşünün. İlk seviyeyi zaten geçmiştim, ufak bir uçağı artık tek başıma uçurma ehliyetim var ama henüz bitmedi. Şimdi o ehliyeti büyütüyorum, bu seviyeyi de geçersem daha farklı uçakları uçurabileceğim. Bu eğitim bu şekilde seviye arttırarak devam edecek." yanıtını verdi.

Oyunculuktan ümidi kesen Ümit Erdim pilot oluyor

Eğitim bittiğinde bir havayolu şirketinde pilotluk yapmak istediğini daha önce de dile getiren oyuncu, "Önce hanımı uçurmak istiyorum, söz vermiştim. Onu uçurduktan sonra tabi ki büyük yolcu uçağı kullanmayı istiyorum" dedi.

Kısa süren sohbetin ardından gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz veren ünlü çift, alışveriş turuna kaldıkları yerden devam etti.