Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması!

Bu sezon Kanal D'de ekrana gelen dönem dizisi "Dilek Taşı"nın başrolleri arasında yer alan Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması geldi.

Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması!

‘Dilek Taşı’ dizisinde yer alan Ozan Dolunay, Nişantaşı'nda görüntülendi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yakışıklı oyuncu, “Dönem işlerinde oynamanın zor olduğunu söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Aslında zor değil. İşimizi kolaylaştıran ekibimiz var. Döneme ait olması için sokaklarda çekim yapamıyoruz, onlar dışında keyfimiz yerinde” yanıtını verdi.


Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması!


Karakterinin son bölümlerinde sevilmemesine Dolunay, “Böyle insanlar hayatta var. Onlar beni anlıyordur. Çocuksu adam olduğu için hatalar yapılabiliyor, hatalar da bağışlanabiliyor. Bu pencereden bakınca sevilmemesi için bir sebep yok” diye konuştu.

‘Yaza kadar devam edecek gibi gözüküyor’

Yaz aylarında Ahsen Eroğlu ile başrolünü paylaştığı ‘Merve Kült’ filmi yayınlanan oyuncu, “Güzel geri dönüşler aldık. Şimdi bu iş devam ediyor. Yaza kadar devam edecek gibi gözüküyor. Zamanın çoğunu orası aldığı için herhangi başka bir şey düşünmüyorum” diye konuştu.



Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması! - Resim : 2

Dolunay, “Dizi sezon sonuna kadar gidecek mi?” sorusuna, “Öngörebileceğimiz bir şey değil. Biz öyle tahmin ediyoruz. Beni sevmeseler de diğer karakterleri seviyorlar” cevabını verdi.

‘Rahatsız eden bir şey olmadı’

Ozan Dolunay, “Sokaktan canlandırdığınız karakterlerinizle ilgili tepki aldınız mı?” sorusuna, “İnsanlar karakterle bağ kuruyor. Açıkçası çok tepki almadım ben. Negatif bir şeyle karşılaşmadım. Rahatsız eden bir şey olmadı. Tepki gösteriyorlar ama kibar şekilde söylüyorlar” diye cevap verdi.



Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması! - Resim : 3

‘Hayatımda biri yok’

“Hayatımda biri yok” diyen oyuncu Ozan Dolunay, “Hayatım işten ibaret… Şu an için öyle olmasını tercih diyorum. Öyle bir isteğim yok açıkçası, işime odaklandım. Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz. Bir süre önce biten ilişkim vardı. İlişki zamanında güzeldi, yalnızlık da güzel. Yaşadığın şeyin tadını çıkarmak mesele…” ifadelerini kullandı.



Ozan Dolunay'dan bomba aşk açıklaması! - Resim : 4