Özcan Deniz'in Kuzey'ine dev teklif!

Ünlü bir yatak firması, Özcan Deniz ile minik oğlu Kuzey’e 2 milyon liralık reklam teklifi yaptı. Teklife sıcak bakan oyuncu, bu kazancı oğlunun geleceği için bankaya koyacak.

Özcan Deniz'in Kuzey'ine dev teklif!

Ekranların vazgeçilmez oyuncusu Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl yarım asırlık bir yatak firmasının reklamında oynadı. Reklam filminin yönetmen koltuğunda da oturan Deniz, çok kısa bir sürede satışları artırdı. İddialara göre rakamların yükselmesinden büyük memnuniyet duyan firma ise geçtiğimiz günlerde yeni bir reklam filmi için oyuncuyu tekrar aradı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yeni reklam filminin bebek odası temalı olacağını belirten yetkililer, yakışıklı oyuncu ve minik oğlu Kuzey'e 2 milyon liralık teklif yaptı. Bu teklife sıcak bakan Özcan Deniz'in önümüzdeki günlerde Feyza Aktan'dan olan oğluyla ilk kez kamera karşısına geçmesi bekleniyor. İlk reklamdan tam 4 milyon lira aldığı konuşulan oyuncunun son kazancını da oğlu adına açtırdığı bir banka hesabına yatıracağı söyleniyor...

Dizi yapımcılığı da yapan Özcan Deniz, reklam filmlerinin yanı sıra 9 yıl aradan sonra döndüğü sahnelerden de para kazanıyor.

Konular Özcan Deniz