Özgü Kaya: "Evlilik lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor"

Burak Serdar Şanal, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Özgü Kaya ile birlikte Bebek'te objektiflere yansıdı. Sabah erken saatlerde spor yapan aşıklar, ardından soluğu bir mekanda aldı.

Özgü Kaya: "Evlilik lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre kahvaltı yapan çift, mekan çıkışında muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Yeni projeleriyle ilgili konuşan Şanal, "Şu an ulusal saha tercih ediyorum. Tabii ki dijital projeler de geliyor. Ben zaten çok karakter seçen bir insan değilim. Bana farklı bir şey geldiğinde heyecanlanıyorum. Hep oynadığım bir şey değil de ters köşe seviyorum." ifadelerini kullandı.

"ALLAH GANİ GANİ YILLAR NASİP ETSİN"

Ağustos ayında Özgü Kaya ile birlikteliğinin ikinci yıl dönümünü kutlayan Burak Serdar Şanal, "Allah gani gani yıllar nasip etsin, ne diyelim?" sözleriyle sevgilisini gülümsetti.

"EVLİLİK" SORUSUNA ŞAŞIRTAN YANIT: "TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR!"

Kaya, muhabirlerin, "Sosyal medyadan her ikinize de 'evlilik' soruları geliyordur." sözlerinin üzerine, "Benim 'evlilik' duyunca tüylerim diken diken oluyor. Sizin de işiniz böyle. İlişkisi olan insanlara evlilik soruyorsunuz ama yaşımız daha çok genç ve daha çok yolun başındayım. Ben de, Serdar da... Böyle bir şey asla gündemimizde değil. Önce çalışmamız lazım. Evlilik için önce kariyer, sonra evlilik..." diye konuştu.

Şanal ise, "evlilik" sorularına, "Olursa onunla olur..." şeklinde yanıt verdi.