PAU: "Demet Akalın bizi zarara soktu"

Müzisyen bir babanın oğlu olan Ayhan Ulu, nam-ı diğer PAU, Ege Üniversitesi Konservatuvar mezunu.

PAU: "Demet Akalın bizi zarara soktu"

Müziklerinin yanı sıra insanlara olan yaklaşımı ve yardımlarıyla çoktan gönülleri fetheden PAU, Posta Gazetesi'nden Gizem Yetil'e konuştu...

“Demet Akalın'la iş yapmak istemedik"

Demet Akalın’la tam olarak neler oldu?

Demet Akalın bana, “Seninle düet yapalım” dedi. Biz de, “Tamam” dedik. Aradan 6 ay geçti, biz de hatırlattık. O da, “Evet ben unutmuştum, şarkıyı yapalım” dedi. Sonra 1 aylık bir süreçte belirlediğimiz 4 tane gün vardı, o günlerde işlerimizi iptal ettik ama Demet Akalın hiç gelmedi.

Gerekçesi neydi?

“İşim var, işim var, işim var” Her işim var dediğinde biz 15-20 bin TL’lik işlerimizi erteledik. Yani bizi zarara soktu. “Biraz daha bekle” dedi. Sonra onunla iş yapmak istemedik. Boynumu eğmedim yani. Sonra da çıktık kavga ettik işte.

Nasıl böyle popüler oldun?

Herkese yükselmesi için bir neden lazım. Beni de yükselten sosyal projelerim oldu. Üşüyen adama ceketini versen tebrik edilirsin. Ben de bunları insanlara gösterdim. Beni görüp gelip tebrik edemedikleri için beni Instagram’dan takip ettiler. Takip edince de şarkılarımı gördüler. Merak merakı uyandırdı derken bir milyona kadar geldi hesabım.

Konular Demet Akalın