Piyanist Süher Pekinel'e 2 ay uzaklaştırma

Piyanist Süher Pekinel, eşine 2 ay yaklaşamayacak. İşadamı Ömer Pekin Baran'ın vasisi İbrahim Bülbül, Baran'ın piyanist eşi Süher Pekinel hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Piyanist Süher Pekinel'e 2 ay uzaklaştırma

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre işadamı Ömer Pekin Baran'ın hastalığının ardından çocukları İdil ile Emre, babalarının malvarlığından faydalanarak haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla üvey anneleri ünlü piyano sanatçısı Süher Pekinel'e dava açmıştı.

Mahkeme, Baran'ın malvarlığını kayıt altına almak için vasi olarak İstanbul Barosu'na kayıtlı Av. İbrahim Bülbül'ü atamıştı.

Av. Bülbül, Baran'ın 33 yıllık eşi Süher Pekinel tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete, tehdit ve hakaretlere maruz kaldığı gerekçesiyle korunma talebinde bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçede Av. Bülbül, "Pekinel'in yarattığı tartışmalar, Alzheimer hastası Baran'ın ev içi şiddete maruz kalmasına neden oluyor. Bu nedenlerle Pekinel'in konuttan uzaklaştırılmasını istiyoruz" dedi.

Piyanist Süher Pekinel'e 2 ay uzaklaştırma

Talebi haklı bulan mahkeme, Pekinel hakkında 2 ay süreyle konuttan uzaklaşmasına karar verdi. Aleyhine verilen tedbir kararına itiraz eden Süher Pekinel, "Bu kararın ne vicdani ne de hukuki bir tarafı yoktur. Kararın kaldırılmasını talep ediyorum" dedi.