Reynmen sahnede hüsran yarattı!

Çeşme Aya Yorgi’de ilk konserini veren youtuber Reynmen’in daha çok arabesk ve fantazi parçalardan oluşan sahnesi beğenilmedi. Konser biletlerinin hemen tükendiği mekanda Reymen’i locadan izlemek için 35-40 bin lira ücret ödeyen müzikseverler pişman oldu.

Reynmen sahnede hüsran yarattı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen youtuber Reynmen (Yusuf Aktaş), önceki gece Aya Yorgi Tren Beach'te ilk sahnesine çıktı. 45 dakika kaldığı sahnede yaklaşık 8 şarkı söyledi. Sahnesine "Ela" şarkısı ile başlayan "Derdim Olsun" ile devam etti.

İLK KEZ SAHNEDE


Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine göre genellikle arabesk ve fantezi müzik seslendiren fenomenin sahnesi pek beğenilmedi. Daha önce hiçbir mekanda sahne almayan genç şarkıcıyı locadan izlemek için 35-40 bin lira ödeyen müzikseverler de pişman oldu.

ANNESİNE ÇİÇEKLİ SÜRPRİZ YAPTI


Annesi Nasibe Aktaş'ın da oğlunu takip ettiği gecede ona bir sürpriz yapan Reynmen, sahnede şarkı söylediği sırada seyirciye "Sadece sizden 1 buçuk dakika istiyorum" diyerek sahneden aldığı çiçekler ile locada oturan annesinin doğum gününü kutladı.

Konular Reynmen