Ricky Martin hakkında akıl almaz iddialar

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'in yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Dennis Yadiel Sanchez'e hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uyguladığı da ileri sürülen Martin, eğer suçlu bulunursa 50 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Ricky Martin hakkında akıl almaz iddialar

Habertürk'ün haberine göre geçtiğimiz haftalarda eski menajeri Rebecca Drucker tarafından kendisine olan milyonlarca dolarlık borcunu ödememekle suçlanan Ricky Martin, bu kez farklı bir iddia ile karşı karşıya.

Ünlü şarkıcının yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığını, bu süreçte de fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü ileri sürüldü.

İDDİALAR YEĞENİNDEN

Yeğeninin iddiasına göre; Ricky Martin, ilişkinin bitmesini kabullenemedi ve yeğeninin peşini bırakmak istemedi.

Bu dedikodular bir süredir Porto Riko basınında gündeme geliyordu ancak kimin tarafından ortaya atıldığı bilinmiyordu. Bu kişinin kimliğini açıklayan da Ricky Martin'in ağabeyi Eric oldu. Böylelikle ünlü şarkıcıyı suçlayan kişinin yeğeni Dennis Yadiel Sanchez olduğu ortaya çıktı.

"7 AY SÜRDÜ"

İspanyol Marca gazetesinin 21 yaşındaki Dennis Yadiel Sanchez'in ileri sürdüklerine dayandırdığı habere göre; genç adam ile amcası Ricky Martin, yedi ay süren bir ilişki yaşadı.

Ancak o sırada Martin, Sanchez'e hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uyguladı.

"GÜVENLİĞİMDEN ENDİŞE EDİYORUM"

Dennis Yadiel Sanchez'in iddiasına göre; ilişki, iki ay önce bitti. Fakat şarkıcı, kendisini aramaya ve hatta evinin etrafında dolaşmaya devam etti.

Ricky Martin hakkında akıl almaz iddialar

Yargıya yansıyan belgelerde Ricky Martin'in, Dennis Yadiel Sanchez ile yaşadığı ilişkiyi bitirmek istemediği iddiası da yer aldı.

Porto Riko gazetesi El Vocero'nun haberine göre; Sanchez, aynı zamanda Martin'in alkol ve uyuşturucu sağladığını da ileri sürdü.

Dennis Yadiel Sanchez, mahkemeye verdiği dilekçede güvenliğinden endişe ettiğini de belirtti.

50 YILA KADAR HAPİS!

Porto Riko'da bu konuda katı yasalar var. Eğer Ricky Martin'in suçu kanıtlanırsa ünlü şarkıcı, 50 yıla kadar hapis cezası alabilir.

AÇIKLAMA YAPTI: "ANLATILANLAR YALAN!"

Ricky Martin ise suskunluğunu bozdu. Ünlü şarkıcı, yeğeni tarafından ortaya atılan bu iddialara sözcüsü aracılığıyla yanıt verdi.

Bütün bu iddiaları yalanlayan Martin, anlatılanların tamamen yalan ve uydurma olduğunu savundu.

Ricky Martin'in avukatları İngiliz Daily Mail gazetesine, bütün bu iddiaların uydurma olduğunu belirtip, "Bunun da ötesinde iğrenç!" diye nitelendirdi.

Martin'in avukatları söz konusu gencin, Ricky Martin'in öz akrabası olduğunu, bazılarının ileri sürdüğü gibi üvey ağabeyinin oğlu olmadığını da doğruladı.

Ayrıca Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hakkımda verilen uzaklaştırma kararı tamamen asılsız iddialara dayanıyor. Bu yüzden yargı yoluyla karşılık vereceğim. Çünkü bu süregiden bir yasal süreç. Şu anda ayrıntılandıramam. Bana gönderdiğiniz sayısız destek mesajı için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.